Aktywnie i ciekawie

2014-07-18

Osoby w wieku 60+ zapraszamy na zajęcia komputerowe, zajęcia manualne lub sportowe. Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga w Krakowie – Nowym Bieżanowie zaprasza na nieodpłatne zajęcia osoby, które ukończyły 60 r.ż.

I seniorem dobrze być!

2014-06-15

Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga w Krakowie – Nowym Bieżanowie wraz ze Stowarzyszeniem Rodzina Kolpinga w Dębnie zaprasza osoby w wieku 60+ do wzięcia udziału w projekcie: „I seniorem dobrze być! Program na rzecz wspierania funkcjonowania społecznego osób starszych”, który jest współfinansowany ze środków otrzymanych od Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej w ramach Rządowego Programu na rzecz Aktywności Społecznej Osób Starszych na lata 2014-2020.

Obywatel współdecyduje - relacja ze szkoleń w Bochni

2014-06-06

W drugiej połowie marca 2014 r. rozpoczęliśmy realizację szkoleń w ramach projektu „Obywatel współdecyduje. Konsultacje społeczne w powiecie bocheńskim”. Oto sprawozdanie i fotorelacja z tego wydarzenia.

I WEKEND Z KOLPINGIEM W RABCE ZDROJU

2014-06-04

Rodziców z dziećmi, Seniorów z wnukami – od przedszkola do gimnazjum - zapraszamy do Rabki Zdroju od piątku do niedzieli 13 – 15 czerwca 2014 r. w domu Sióstr Nazaretanek

OBÓZ WOJSKOWY - PATRIOTYCZNO – RELIGIJNO - SPORTOWY W ŁOMNEJ

Zarząd Dzieła Kolpinga w Polsce zaprasza młodzież
na wakacyjną przygodę z Kolpingiem...

2014-06-04

Fundacja Dzieła Kolpinga  w Krakowie rozpoczyna realizację projektu  „Trzy aspekty profilaktyki zdrowotnej wśród seniorów – wiedza, umiejętności i ruch”  realizowanego w ramach  Rządowego Programu na rzecz Aktywności Społecznej Osób Starszych na lata 2014-2020...

WYRUSZ Z NAMI NA MAŁOPOLSKI SZLAK ŚW. JAKUBA

2014-06-02

Już po raz kolejny Stowarzyszenie Rodzina Kolpinga - „Klub Celtycki” zaprasza na wspólne wędrowanie szlakiem Jakubowym w Małopolsce. Tym razem pokonamy odcinek między  Krakowem a Tyńcem (16 km.) Wyruszamy 7 czerwca (sobota) 2014 r. o godz. 8.00 z parafii Pana Jezusa Dobrego Pasterza w Krakowie.

« 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 »